Slova díků: Tipsport Czech Ladies Open 2020 se vydařil

Vážení přátelé, milovníci golfu, kolegové

s odstupem času bych se společně s Vámi chtěl ohlédnout za letošním úspěšným druhým ročníkem golfového turnaje Tipsport Czech Ladies Open 2020. Ten se letos odehrál ve dnech od 28. do 30. srpna a hostil jej krásný golfový areál Golf Club Beroun. Dovolte mi, abych touto cestou poděkoval všem, kteří podíleli na úspěšném uspořádání turnaje, jenž byl plnohodnotnou součástí prestižní série Ladies Europen Tour. Úspěch našeho turnaje dokresluje 30 děkovných emailů (v galerii níže najdete několik příkladů za všechny) a dopisů od hráček, slova uznání od zástupců LET, ale i od samotných diváků a členů Beroun Golf Clubu.

Byli jsme svědky úchvatných ran, napínavých momentů a osobních úspěchů. Turnaje se celkem zúčastnilo 132 profesionálek a amatérek. Vítězkou se v dramatickém závěru stala dánská golfistka Emily Kristen Pedersen, a to i přesto, že se ji ve finálovém dnu nedařilo podle jejích vlastních představ. Výborné třetí kolo posunulo na dělené 13. místo domácí hvězdu Kláru Spilkovou, která se tak stala nejlépe umístěnou Češkou. Nejlepší amatérka turnaje – Sára Kousková – také zažila vydařený poslední hrací den turnaje a obsadila konečnou 20. příčku. Velkého osobního úspěchu dosáhla rovněž amatérka Tereza Koželuhová, které zahrání birdie na poslední jamce 2. kola vyneslo historicky první finále na okruhu Ladies European Tour.

Můj prvotní dík patří zejména partnerům, kteří tvořili nedílnou součást a měli velký podíl na turnaji Tipsport Czech Ladies Open 2020. A jsou to oni, bez jejichž finanční a materiální pomoci by turnaj nikdy nemohl být zrealizován a hráčky by nemohly vyhrát vytoužené finanční odměny.

Touto cestou bych rád poděkoval i Vám za podporu a partnerství na této významné sportovní události. Maximálně jsme se snažili o mediální prezentaci turnaje a partnerů, což se nám podařilo. Nejvýznamnějším argumentem jsou tato čísla: 133 billboardů a 406 CLV v, 5 hodin přímých přenosů, sledovanost na ČT přes 400 000 diváků či dosah téměř 200 000 uživatelů na soc. sítích. Velice si vážíme vzájemné spolupráce a zároveň věříme, že na ni v budoucnu navážeme.

Nesmím zapomenout poděkovat ani mým kolegům z Premier Sports CZ pod vedením Martiny Tvarůžkové, všem zaměstnancům Golf Club Beroun ředitele Vojtěcha Matějčka a Michala Tůmy a jejich skvěle organizovanému a vždy vstřícnému týmu za precizně připravené podmínky, jež byly nezbytným základem pro úspěšnou realizaci turnaje.

S úctou a přáním krásných zítřků,

Luboš Koželuh

promotér turnaje