Melecká zahrála ve finále pod par. V Evianu z toho bylo 20. místo

Česká golfistka Tereza Melecká skončila na turnaji v Evianu v rámci Ladies European Tour (LET) na skvělém děleném dvacátém místě. Ve finálovém kole dokonce zahrála pod par a zakončila turnaj na hřišti u Ženevského jezera se skóre +2.

Společně s Meleckou startovaly ve Francii také Šideri Váňová a Klára Sionková, dcera bývalého fotbalisty Libora. Cutem prošla ale pouze čtyřiadvacetiletá Češka, kterou do Evianu doprovázel partner Tomáš.

“Co se týče hodnocení turnaje, tak mám trochu smíšené pocity. Po dvou hracích dnech převládala spokojenost. Ve finále jsem se i díky parádnímu počasí cítila nejlépe a vytvořila si taky nejvíce šancí ke skórování, ale bohužel mi nebylo přáno,” říká Melecká s tím, že finálové skóre -1 mohlo být ještě výrazně lepší.

“Malé zklamání cítím, ale zase na druhou stranu to byl můj nejlepší výsledek na LET, takže mám zase motivaci do dalších turnajů a tréninků, protože bych na podobný výsledek zase ráda navázala,” dodává golfistka, která si z Evianu odváží dělené 20. místo.

Zdroj: čgf.cz