VIDEO: Hřiště je ve skvělém stavu, shodují se Češky

Kromě toho, že O2 TV Sport odvysílá přímé přenosy ze všech dnů Tipsport Czech Ladies Open, připravuje česká sportovní stanice také doprovodný obsah. Před začátkem turnaje ze série Ladies European Tour tak přichází s řadou rozhovorů s českými hráčkami.

Klára Spilková mluvila o vysoké kvalitě berounského hřiště i o tom, jak funguje spolupráce s přítelem a caddym v jedné osobě.

Kristýna Napoleaová loni v Berouně poprvé v sérii LET prošla cutem, letos dorazila v úplně jiné pozici. I když její rozlet zabrzdilo zranění, má za sebou řadu velice nadějných výsledků.

Povedené výsledky v divokém programu za sebou má i Tereza Melecká. Ta otevřeně říká, že cílem je samozřejmě projít cutem, pokukuje ale i po umístění v top 10, které jí zatím chybí.

Uzavření studia v USA a přesun mezi profesionálky za sebou má Sára Kousková, která bude patřit mezi největší české naděje v Berouně. Jako cíl si dává ale hlavně koncentraci a správné rozhodování při hře.

Eva Koželuhová se už věnuje převážně výchově mladých nadějí, turnaj v Berouně si ale nenechala ujít. A příprava na vrchol hráčské sezóny byla poctivá.