Pro-Am vyhrál flight Ursuly Wikstrom

Celkem 22 týmů se představilo na hřišti Beroun GC v rámci tradičního Pro-Am turnaje, který odstartoval třídenní soutěž Tipsport Czech Ladies Open.

Na start se postavily flighty složené z největších hvězd, partnerů turnaje a členů Beroun GC. Nejlépe si vedl flight vedený Ursulou Wikstrom z Finska (Michal Vysušil, Matyáš Vysušil, Mikuláš Vysušil), kteří zahráli skvělých 55 ran, 17 pod par. Díky lepšímu výsledku na první devítce zvítězili před týmem v čele s další Finkou, loni v Berouně třetí Sannou Nuutinen (David Srb st., David Srb ml., Jakub Srb).

Skvěle se předvedla i česká amatérka Sára Kousková se svými spoluhráči, zástupci titulárního partnera společnosti Tipsport (Vratislav Randa, Klaus Mařík, Radim Šimara), kteří zahráli 59 ran a skončili tak na třetím místě. Sára ukázala, že je ve výborné formě už před tímto turnajem, když vyhrála LET ACCESS SERIES na Konopišti. Flight pod vedením největší hvězdy turnaje Sandrou Gal (Lukáš Randa, Aneta Zárubová, Jan Šimko) skončil také se skvělým výsledkem 61 (-16).

Na závěr ProAm turnaje proběhla aukce dresu sportovní legendy Dominika Haška, zlatého olympijského medailisty. Výtěžek z prodeje byl určen na nákup speciálního golfového vozíku, který golfistům vozíčkářům umožňuje vzpřímený pohyb a tím jim dává možnost hrát golf. Dres za fantastickou částku 45 000 Kč vydražil Marcel Klaus ze společnosti Klaus Timber.