Uvidíme hole-in-one? Vsaďte si.

Nabitý je okruh favoritek na vítězství v turnaji Tipsport Czech Ladies Open podle bookmakerů společnosti, která je titulárním partnerem turnaje. Dle kurzů, které sázková kancelář vypsala, byla před startem nej větší aspirantkou na titul dvacetiletá Němka Esther Henseleit s kurzem na vítězství 14:1.

Jak už to ale bývá, seznam možných vítězek je vždy široký. Nesmírně zajímavé by bylo, pokud by se v elitní desítce ukázaly také nejlepší české hráčky, které mají za sebou již několik umístění v Top 10 jak v této, tak i minulé sezóně. Tipsport vypsal právě také kurzy na všech sedmnáct startujících českých golfistek, které budou mimo celkové pořadí soupeřit také o pozici nejlepší domácí hráčky v turnaji.

Bookmakeři soudí, že největší šancina tento neoficiální titul má trio Tereza Melecká, Kateřina Vlašínová a Lucie Hinnerová (kurz 4,5:1). V průběhu turnajového týdne bude Tipsport ještě svo ji kurzovou nabídku na turnaj rozšiřovat. Pro aktuální stav sledujte web tipsport.cz a mobilní aplikaci. Možnost vsadit si mají také návštěvníci turnaje přímo v areálu. Pro nové sázkaře navíc titulární partner při pravil speciální bonus 100 Kč za registraci, s kterou bude přímo na hřišti připraven pomáhat tým Tipsportu.

Částku 10 000 eur může od titulárního partnera turnaje, sázkové společnosti Tipsport, získat hráčka, které se podaří trefit hole-in-one na 14. jamce. Oblíbené a velmi fotogenické místo karlštejnského hřiště, s výhledem na majestátný hrad, může být navždy velmi šťastným pro některou ze 138 startujících. Jamka se bude hrát z odpaliště ve vzdálenosti 145 metrů.

Eso může být zahráno ve všech třech kolech, ale prémii získá pouze první hráčka, která jamku jednou ranou v turnaji zasáhne. Tipsport navíc vypsal kurz na možnost, že se to některé golfistce skutečně podaří.