Úspěch Terezy Koželuhové na Ladies European Tour

Nadějná golfová reprezentantka Tereza Koželuhová zahrála o víkendu výborně na Italian Ladies Open – turnaji světové profesionální golfové série Ladies European Tour. Po výsledcích 71 a 73 postoupila s náskokem 4 ran do finálového kola, kde zopakovala 73 ran a celkový výsledek +1 ji tak přinesl skvělé 35. místo. V konkurenci 130 golfových profesionálek z celého světa, za sebou nechala vynikající hráčky jako Allen, De Roey, Hewson, Boulden či Caudal.

Tereza Koželuhová na Tipsport Czech Ladies Open 2020

„S úvodním velkým turnajem sezóny jsem moc spokojená. Dařilo se mi jak na týčku, tak i rány do greenu. Jen při finálovém kole jsem mohla mít trochu více štěstí při patování. Je to můj nejlepší výsledek na Ladies Euroepan Tour, kde mám možnost startovat na promotérské karty (otec Luboš Koželuh je promotérem českého turnaje LET) a stále více přemýšlím o přestupu k profesionálkám,“ svěřila se mladá golfistka.

Turnaj se hrál na perfektně připraveném, náročném hřišti Margara nedaleko Turína a odstartoval tak evropskou část Ladies European Tour. Následovat budou turnaje ve Francii, ve Švédsku a od 25. do 26. června mohou golfoví příznivci vidět světové golfové hráčky v České republice v berounském golfovém resortu při Tipsport Czech Ladies Open.