Pro-Am vyhrál flight Kim Metraux, Češky na stupních vítězů

První „kolo“ má Tipsport Czech Ladies Open za sebou – ve středu se totiž odehrál turnaj Pro-Am, při kterém na hřišti nechyběly nejlepší české hráčky a favoritky na nejlepší umístění v samotném turnaji. Z vítězství se nakonec radoval flight Švýcarky Kim Metraux.

Středa byla v Royal Beroun Golf Clubu opět slunečná, tentokrát už ale nešlo jen o tréninkové odpaly, na hřiště se totiž vydalo hned 22 flightů kolem nejlepších hráček a českých favoritek. A hned od dopoledních hodin se hrál kvalitní golf, při kterém bylo k vidění několik eaglů a hodně vyrovnané výkony.

Z vítězství, které ale nakonec nebylo zdaleka tím hlavním, se nakonec radoval flight kolem Kim Metraux s Markem Pažoutem, Vladimírem Růžičkou a Vladimírem Čapkou. O druhé a třetí místo se pak postaraly „domácí“ týmy – Kristýna Napoleaová se Zbyňkem Karbanem, Petrem Frydrychem a Milošem Barnou brala druhé místo a pomyslný bronz obsadila Klára Spilková s Martinou Randovou, Vratislavem Randou a Vítem Havlíčkem, přičemž rozdíl mezi druhým a třetím místem byl opravdu titěrný.

Pro-Am den ale nebyl o pořadí, spíše naopak. Při závěrečném vyhlášení výsledků a vložených soutěží došlo i na dražbu uměleckého díla, které do aukce věnovala Sára Kousková! A její dílo se nakonec vydražilo za téměř 100 000 Kč ve prospěch Nadace Tipsport!

Tipsport Czech Ladies Open

24. června    1. kolo           7:30–18:30  O2 TV Sport 14:00–18:00

25. června    2. kolo           7:30–18:30 O2 TV Sport 10:00–14:00

26. června    finále             8:00–15:30  O2 TV Sport 11:00–16:00

Pro diváky

Vstupné zdarma. Proběhne pouze registrace diváků vyplněním jednoduchého formuláře. Registrace je možná předem na webu czechladiesopen.cz, nebo při vstupu. Zaregistrovaní diváci budou mít výraznou slevu na vstupné v roce 2023. 

Občerstvení v areálu. Ve stanu mezi jamkami číslo 9 a 10 bude studená i teplá kuchyně, pivo i nealkoholické nápoje.

Parkování zdarma. Zajištěno v areálu Royal Beroun GC.

Foto: Ota Mrákota