Tipsport Czech Ladies Open – informace pro diváky


Nejméně dvanáct domácích hráček mohou spatřit diváci Tipsport Czech Ladies Open, které se letos počtvrté hraje v Royal Beroun Golf Clubu jako součást Ladies European Tour. Všechny důležité informace pro diváky naleznete v tomto článku.

O navýšenou dotaci 300 000 eur se od 23. do 25. června utká elita evropské série, mezi niž patří např. obhájkyně titulu Jana Melichová a Klára Davidson Spilková, loni druhá v turnaji a letos čtvrtá v evropském žebříčku. Spolu s dalšími domácími profesionálkami budou hrát také nejlepší české amatérky.

Jak nejlépe zhlédnout největší dámský turnaj v Česku?

Na místě: První i druhé kolo (pátek 23. června a sobota 24. června) proběhne od 7:30 do 18:30, přičemž české hráčky i ty nejlepší ze zahraničí půjdou na berounské hřiště v pátek od 13:00 a v sobotu od 9:00. Finále v neděli 25. června začne v 8:20 a potrvá do 15:30. Nejlepší flighty budou startovat od 10:00 z první jamky.

V televizi: Přímé přenosy ze všech kol odvysílá opět O2 TV Sport. V pátek od 14:00 do 18:00, v sobotu od 10:00 do 14:00 a v neděli od 11:00 do 15:30.

Vstupenky: Jsou již k zakoupení v předprodeji sítě Ticketportal. Denní vstupenka stojí jen 100 korun a třídenní pouhých 200 korun, VIP vstupenka včetně cateringu 900 korun na den. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Projekt Se školou na golf připravuje pro rodiče s dětmi diváckou zónu, kterou naleznete mezi osmnáctou a sedmou jamkou. V prostoru, kde si můžete vychutnat emoce před závěrečným greenem, ale také dlouhé odpaly přes jezero sedmé jamky, které jen těsně míjejí hranu klubovny. V zóně Se školou na golf, která bude pro návštěvníky připravena pro sobotní a nedělní kolo, jsou pro děti připraveny podpisové karty hráček a jiné drobné suvenýry.

Diváci: Mají zajištěné parkování v těsné blízkosti areálu a občerstvení ve stáncích v centrální zóně klubu. V divácké zóně se bude také prodávat golfové oblečení a vybavení.

Sázky: Společnost Tipsport vypíše kurzy na celkové i dílčí výsledky českých i zahraničních hráček včetně live sázek.

Přijďte fandit českým hráčkám, které právě od loňského Tipsport Czech Ladies Open pravidelně přinášejí skvělé výsledky včetně těch vítězných. Nejlepší český rok na Ladies European Tour vyvrcholí za dva týdny právě v Berouně! 

Všechny informace o Tipsport Czech Ladies Open najdete na www.czechladiesopen.cz a také na www.ladieseuropeantour.com